Al Centre d’Odontologia Integrada Miret-Puig disposem des de fa 2 anys d’un sistema digital (CAD-CAM, disseny i fabricació assistits per ordinador) anomenat CEREC, que ens permet la fabricació de corones (fundes) i incrustacions sobre dents naturals en només 3 hores sense haver de prendre mides de la boca.

Com funciona? Utilitzant una càmera intraoral es pren una mida òptica i després a l’ordinador es fa el disseny de la futura restauració. El sistema permet obtenir una peça perfectament adaptada i polida en 3 hores evitant mides, visites a la clínica i setmanes d’espera.

S’utilitzen materials blancs d’última generació (ceràmiques i compòsits) evitant tot tipus de metall a les corones. A més el sistema és tant potent que també ens permet fabricar corones sobre implants, carilles o facetes dentals i ponts, però això necessita de més d’un dia.

Fabricació manual

2 o 3 visites a la clínica
1 setmana entre cada visita.
pendre mides amb pasta d’impressió
fabricació manual

Fabricació CAD-CAM

1 visita a la clínica
sense setmanes d’espera
impressió òptica, sense pastes
fabricació assistida per ordinador

Vine al teu centre de referència del Pla d’Urgell i presentant aquesta promoció durant els mesos de gener i febrer podràs gaudir d’un descompte del 10% en les restauracions fabricades amb CAD-CAM.