Benvinguts a la nostra nova pàgina web

Clínica Dental Miret Puig presentem la nostra pàgina web. Un espai propi a la xarxa pensat no només per a intentar treure el cap entre la marabunta de pàgines i portals que ja existeixen a Internet, sinó que també neix amb la intenció de que es converteixi en un punt de trobada amb els nostres pacients.

A la nostra pàgina web, a més a més d’oferir informació detallada sobre la nostra clínica, també pretenem que esdivingui un portal d’informació útil a través del qual poder concienciar, no només tots els nostres pacients, sinó qualsevol usuari que ens visiti, de la importància d’una bona higiene, imprescindible per a gaudir d’una bona salut bucodental. La importància de les revisions periòdiques i l’educació dels més petits per a que adquireixin uns hàbits correctes.

És mitjançant aquest espai que intentarem fer aquesta part del nostre ofici que és tan important com curar una patologia: educar per prevenir-la.!